*

Offline rufftrout

  • *
  • 2
  • 0
  • Camps in backyard!
    • View Profile
vw emblem broke off
« on: July 21, 2017, 06:27:21 PM »
Our VW rear hatch emblem broke off and the plastic posts are stuck in the two blue grommets.  Don't want to buy a new one, want to fix and reattach it.  I do have two new grommets.  Any help how is appreciated!

*

Offline robinson1509

  • **
  • 87
  • 2
  • Camps in backyard!
    • View Profile
Re: vw emblem broke off
« Reply #1 on: July 22, 2017, 09:52:03 PM »
You can just adhere it with some weather strip and body molding  adhesive.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk


*

Offline rufftrout

  • *
  • 2
  • 0
  • Camps in backyard!
    • View Profile
Re: vw emblem broke off
« Reply #2 on: July 23, 2017, 09:21:56 AM »
You can just adhere it with some weather strip and body molding  adhesive.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk
[/quoteThanks ! I will look for some at the autoparts store today, good thing those little blue grommets i bought were cheap !

*

Offline robinson1509

  • **
  • 87
  • 2
  • Camps in backyard!
    • View Profile
Re: vw emblem broke off
« Reply #3 on: September 29, 2017, 10:22:06 PM »
You can just adhere it with some weather strip and body molding  adhesive.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk
[/quoteThanks ! I will look for some at the autoparts store today, good thing those little blue grommets i bought were cheap !
This is what I used, 3m emblem and trim adhesive, it was about $6.00. Just adhere the chrome to the rubber then stick the rubber with three spots around  where the posts  were.


« Last Edit: September 29, 2017, 10:24:54 PM by robinson1509 »